Linfopress

De nieuwste techniek voor een mooi lichaam en de ideale aanvulling als je aan het afvallen bent. Je verliest de centimeters die je met je dieet niet weg krijgt. De Linfopress Evolution PRO stimuleert lichaamsprocessen zodat afvalstoffen beter afgevoerd worden en het afvallen beter lukt.

Wat is Linfopress?
De Linfopress Evolution PRO is een revolutionair apparaat voor efficiënte lichaamsmassage en lymfedrainage, met een werking die klinisch en wetenschappelijk bewezen is.

Het toestel is tevens effectief bij post-operatieve behandelingen en voor de voorbereiding voor sneller herstel vóór of na een operatie, bij herstel na bevalling, spierpijnen, pijnlijke gewrichten maar eveneens bij stress en slapeloosheid.

  • stimuleert de afvoer van lichaamsvet en vocht, ook inzetbaar bij oedeem
  • vermindert cellulitis en lokale vetophopingen
  • stimuleert de bloed- en lymfecirculatie
  • verwijdert afvalstoffen uit het lichaam
  • activeert de stofwisseling
  • de huid verjongt, verstrakt en verstevigt
  • omvang van benen en buik neemt af
  • minder stress, vermoeidheid, lusteloosheid; meer energie
  • minder last van zware, rusteloze, pijnlijke of gezwollen benen

Hoe werkt Linfopress?
De drukcellen van de Linfopress Evolution PRO zijn zodanig verdeeld in het broekpak dat ze mekaar overlappen. Dit laat toe dat alle lichaamszones met dezelfde druk worden gedraineerd. Zo wordt de lymfen horizontaal opwaarts gedrukt, richting de lymfeknopen, waardoor het niet naar andere delen van het lichaam wordt gestuurd. De zachte samentrekkende massagebewegingen van de Linfopress hebben een weldadige werking op verschillende functies in het lichaam.

Bloedcirculatie – de doorbloeding van het lichaam verbetert; vocht en afvalstoffen worden afgevoerd en verse zuurstof kan doordringen tot de huidcellen.  

Spijsvertering – ontspant de buikspieren en stimuleert de darmbeweging zodat afvalstoffen beter afgevoerd worden.               

Lymfen
– het afvoeren van afvalstoffen door de lymfen verbetert. Afslanken gaat sneller en je weerstand wordt hoger, ook gunstig als je niet hoeft af te vallen. 

Spieren – de spieren ontspannen en voeren vocht dat vastgehouden werd af zodat spierkrampen minder worden en zelfs kunnen verdwijnen.

De huid – een betere doorbloeding van alle huidlagen zorgt voor een stralende huid die steviger en strakker aanvoelt. 

De behandeling
Een Linfopress-behandeling is aangenaam en ontspannend, veilig en snel. Al na een paar behandelingen merk je resultaat.