Protiplan

De afslankmethode van Protiplan is door diëtisten ontwikkeld en gebaseerd op gezond eten in combinatie met koolhydraatarme en eiwitrijke voeding. Het zorgt ervoor dat u blijvend van uw overgewicht afkomt.  Ook na het bereiken van uw streefgewicht kunt u op begeleiding van ons rekenen.

Fase 1

In de eerste fase gaat u de strijd aan met het grootste gedeelte van uw gewenst gewichtsverlies. Er zijn maar liefst 6 eetmomenten waarbij u kunt kiezen uit het complete assortiment van Protiplan. Het is wel een strikte fase, waarin zondigen funest is voor het resultaat. Maar omdat u kunt afslanken zonder hongergevoel, resultaat snel zichtbaar kan zijn en u uzelf minder moe zult voelen, zal dit u bijzonder goed stimuleren om vol te houden.

Fase 2

De tweede fase is minder streng en bedoeld om af te rekenen met het laatste gedeelte van het beoogde gewichtsverlies. Fruit en zuivel staan weer op het menu en het gebruik van Protiplan producten neemt af.

Fase 3

In de derde fase komen koolhydraatrijke producten weer terug op het menu. U kunt deze fase zien als stabilisatiefase. Om de dag af te sluiten komt er nog 2x een product van Protiplan voor op het menu. In deze fase kunt u afscheid nemen van de laatste ongewenste kilo’s en wordt u weer op weg geholpen naar een normaal menu.