Universal Contour Wrap / Detox behandeling

De Universal Contour Wrap is een pakking die zich richt op detoxen van het lichaam. 30 jaar geleden is het ontwikkeld door een Amerikaanse arts genaamd DR. Strem. Hij ontwikkelde het voor mensen met nier- en leverproblemen, maar tegenwoordig wordt de Universal Contour Wrap vooral omwille zijn afslankende werking als schoonheidsverzorging toegepast. Door de unieke combinatie van de klei met de inpakmethode wordt het lichaam gestimuleerd om eens grondig op te ruimen.

De effecten van de pakking zijn

  • Verwijdert dode huidcellen, voedt de huid en laat deze zachter voelen
  • Het ontgift het hele lichaam
  • Vermindert zichtbare cellulitis en striae
  • Versnelt de stofwisseling
  • Je verliest centimeters al na één behandeling
  • Ideale aanvulling op een dieet
  • Je krijgt er energie van

Zo werkt de revitaliserende behandeling

De elastische windsels, welke gedrenkt zijn in een Dode Zee klei-oplossing, omvatten het lichaam in een warme omslag. De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn, voelen zich sterk aangetrokken door deze warme omslag en verlaten langs deze weg het lichaam. De windsels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uur rusten weer af. De huid voelt zijdezacht aan en je hoeft na de behandeling niet te douchen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met centimeterverlies tot gevolg. Met de Universal Contour Wrap gaat men zich lekker in zijn vel voelen, alsof je lichaam is opgelucht van een pak gifstoffen verlost te zijn. De hele behandeling is in 2 uur voltooid.

Dit is geen behandeling van waterverlies. Wij adviseren juist om tijdens en na de behandeling goed water te drinken.

Met één behandeling wordt de eerste huidlaag gereinigd. Bij een kuur van drie behandelingen worden alle huidlagen gereinigd.