Groepsles Bellicon

Bellicon® Move is een holistisch en algemene gezondheid bevorderende training, waar uiteraard veel ruimte is voor plezier. Bovendien wordt de nadruk gelegd op de juiste houding en balans. De Bellicon Move training is tevens geschikt voor mensen met lichamelijke klachten en/of beperkingen. Bij het Bellicon Move programma ligt de nadruk voornamelijk in het op een gemoedelijke manier oefenen van de balans en de coördinatie. Daarnaast is de les ontwikkeld om op een plezierige manier aan lichaamsbeweging te doen en ervoor te zorgen dat uw energie en vitaliteit een boost krijgt.

De Bellicon is een trampoline met een zachte elastieken vering. Door de wisseling van de zwaartekracht bij het op- en neer bewegen, spant elke spiercel in het lichaam zich bij het afremmen onwillekeurig aan, om zich weer te ontspannen op het hoogtepunt van de beweging. Zo activeer je de stofwisseling van alle cellen, niet alleen in bepaalde spiergroepen, zoals dat bij andere sporten het geval is.

Voor wie zijn deze lessen geschikt: 

De Bellicon® Move lessen brengen veel gezondheidsvoordelen voor degenen die graag een leuke vorm van lichaamsbeweging willen ontdekken en graag fit en gezond willen blijven. De lessen zijn geschikt voor vrouwen van elke leeftijd. Ook zéér geschikt voor mensen met oedeem, rugklachten en bekkenbodemproblemen.

De groepsles met de Bellicon trampoline is dus zéker geen 40 minuten durende spring les, want bij de Move les houdt u merendeel de voeten aan de mat om alle voordelen voor uw lichaam uit de bounce beweging te halen. En voor de dames die wat minder stevig op de voeten staan, kan er gebruik worden gemaakt van de steun aan de Bellicon.

Deze lessen worden gegeven op: 

Dinsdag: 19:30 uur
Vrijdag:   9:00 uur