Cupping behandelingen

Rated 5 out of 5
29 april 2023

Al twee behandelingen gehad. Ik had pijn in mijn linker heup (ik denk slijmbeurs ontsteking) bij het lopen en knie. Dit is nu beter. Ik merk dat ik beter en langer kan wandelen.

Wat mij opvalt tijdens de behandeling is dat in het begin een bepaalde plek erg gevoelig is en na enkele minuten helemaal niet meer. Ik blijf er wel mee doorgaan ook op andere plekken. Syl is heel vriendelijke en kundig vind ik.

Probeer het eens zou ik zeggen.

Els

Transformational cupping

Rated 5 out of 5
29 april 2023

Behalve sporten kan je bij Syl ook transformational cuppen. Ik heb een paar behandelingen gehad en merk het verschil in souplesse van het lichaam en heb meer energie. Ik raad het iedereen aan.

Marjan

Transformational cupping

Rated 5 out of 5
25 maart 2023

Afgelopen donderdag de Transformational Cupping behandeling ondergaan, Syl werkt professioneel en stelt je op je gemak. Na de behandeling was mijn been erg zacht en zag je gelijk verschil. Ook voel ik mij beter in mijn vel. Ik raad dit iedereen aan om dit te gaan ondergaan. Mijn volgende afspraak staat alweer gepland 😊

Iris

Top coach

Rated 5 out of 5
14 februari 2023

Al ruim een jaar aan het trainen bij Syl 💪, Een goede en gezellige sfeer in de sportschool. Ook begeleid Syl mij goed om mijn doelen te

behalen. Als het even iets minder gaat motiveert Syl je weer om door te gaan💪🏻

Iris

Voor mij iedere week een uitje!

Rated 5 out of 5
9 februari 2023

Al een aantal jaartjes kom ik twee keer per week bij Syl! De persoonlijke aandacht vind ik heel erg fijn! Met inmiddels flink wat kilootjes lichter, ga ik iedere keer weer met veel plezier naar Heemskerk..

Wil je sporten, persoonlijk gezien en gehoord worden en zeker zijn van resultaat? Ga dan zeker naar Syl!

Marleen