Top coach

Rated 5 out of 5
14 februari 2023

Al ruim een jaar aan het trainen bij Syl 💪, Een goede en gezellige sfeer in de sportschool. Ook begeleid Syl mij goed om mijn doelen te

behalen. Als het even iets minder gaat motiveert Syl je weer om door te gaan💪🏻

Iris

Voor mij iedere week een uitje!

Rated 5 out of 5
9 februari 2023

Al een aantal jaartjes kom ik twee keer per week bij Syl! De persoonlijke aandacht vind ik heel erg fijn! Met inmiddels flink wat kilootjes lichter, ga ik iedere keer weer met veel plezier naar Heemskerk..

Wil je sporten, persoonlijk gezien en gehoord worden en zeker zijn van resultaat? Ga dan zeker naar Syl!

Marleen

Leuk om te sporten bij jou

Rated 5 out of 5
9 augustus 2021

Syl, je bent een topper en ik beveel je studio zeker aan bij vriendinnen.

Mariëlle

Mijn huidspecialist ziet verschil

Rated 5 out of 5
27 november 2020

Ik loop voor oedeem in mijn benen bij een huidspecialist maar die merkt zelfs verschil in mijn benen sinds ik met de Bellicon les mee doe. En dat na 3 á 4 lessen al ! Ze is er superblij mee en ik natuurlijk ook.

Sandra

Het sporten in de warme cabine vind ik top!

Rated 5 out of 5
3 september 2020

Sporten in de warme cabine heeft bij mij veel effect. Met name centimeters. Het is kleinschalig en persoonlijk bij Syl. Ze is trouwens altijd vrolijk en de sfeer is top. Kan dit iedereen aanraden. Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Ik blijf hier voorlopig 2x per week mee doorgaan een half uurtje per keer. (vergelijkbaar met 1,5 uur sportschool en daar had ik nooit enig effect van) Sinds kort doe ik nu ook met de Bellicon les mee, wat ik super vind!! Dan doe ik 1x de Bellicon en 1x de warmte cabine in de week.

Els