Het welnessgevoel van een dag!

Rated 5,0 out of 5
10 april 2024

Nu 2x de magnesium Pakking gedaan: welness in een uur met het welnessgevoel van een dag! Eerst voelde ik mij lekker loom en daarna had ik energie voor 10. En géén kramp meer in mijn kuit ’s nachts!

Linda

Net een dagje Spa

Rated 5,0 out of 5
29 februari 2024

Wat was ik benieuwd naar de magnesium pakking/ infrarood deken, maar vooral wat had ik er zin in!

Gisteren mocht ik dan. Syl zette een fijn muziekje op en ik mocht al op de warme tafel gaan zitten/liggen. Vervolgens smeerde Syl me volledig in met de magnesium gel (alleen dat is al fijn) en werd ik ingepakt in doeken. Daarna ingestopt in de oh zo heerlijk warme deken). Direct genieten!

Dan de vraag of ze je gezicht zal cuppen of je gelijk met rust te laten. Ik koos voor het eerste. Het fijne hierin vond ik dat ik door het cuppen heel goed alle spanning los kon laten en daardoor volledig zen was. Na een tijdje cuppen, liet Syl me lekker liggen. Om in alle rust te genieten. En genieten is het! Als de tijd voorbij is, kun je gelijk douchen (top!) en ga je volledig ontspannen de deur uit.

Voor mij voelde het als een dagje Spa, maar dan in een uur. Dankjewel Syl voor deze fijne ervaring! Wanneer kan ik weer?

Sylvia

Pijn in benen

Rated 5,0 out of 5
22 februari 2024

Al jaren heb ik vreselijke pijn in mijn bovenbenen .

Dokters zeiden: slijtage, slijmbeursontsteking en noem maar op zonder er echt naar gekeken te hebben.

Tot een paar weken geleden mijn vriendin zei dat Syl waarschijnlijk wel wat voor me kon betekenen .

Vorige week een goed emotioneel gesprek gehad en op aanraden hele week mijn lichaam ingesmeerd met magnesium olie.

Ik heb in jaren niet meer zo lekker geslapen, zoveel minder pijn.

Afgelopen dinsdag voor het eerst limfopress behandeling gedaan.

Nou ik ben zo blij met Syl.

Ik hoop dat de pijn steeds minder gaat worden en dat het dan zo blijft.

Esther

Persoonlijke aandacht met een lach

Rated 4,0 out of 5
18 oktober 2023

Wil jij ook sporten en praten tegelijk? Dat is natuurlijk geen goede combi maar laat anders Syl praten en lach met haar (mee). Bij Syl sporten voelt niet alleen als sporten, het voelt ook als een gezellige plek waar je jezelf mag zijn. Vergis je niet, je komt er niet voor de lol en als je deskundig advies wil hebben, is Syl er ook voor je. Negeer de verbouwingswerkzaamheden: eenmaal in de studio merk je daar niets meer van!

Linda

Cupping behandelingen

Rated 5,0 out of 5
29 april 2023

Al twee behandelingen gehad. Ik had pijn in mijn linker heup (ik denk slijmbeurs ontsteking) bij het lopen en knie. Dit is nu beter. Ik merk dat ik beter en langer kan wandelen.

Wat mij opvalt tijdens de behandeling is dat in het begin een bepaalde plek erg gevoelig is en na enkele minuten helemaal niet meer. Ik blijf er wel mee doorgaan ook op andere plekken. Syl is heel vriendelijke en kundig vind ik.

Probeer het eens zou ik zeggen.

Els