Ervaringen

Berichtje van Loes :

Half september 2019 begonnen bij Syl en nu 15 kilo lichter en 81 centimeter minder lichaamsomvang. Dus 81 centimeter minder Loes.
Gelukkig verkoop Syl ook kleding dus deze broek kan weg en mag ik van mezelf iets nieuws uitzoeken.
Syl is altijd vrolijk, stimuleert, motiveert en begeleid me iedere week als ik kom.
Ook mijn eetgewoonte is drastisch aangepast en ik ben met dit resultaat al erg blij. We gaan nog even verder want ik ben nog niet waar ik wil zijn.

Interview met Monique die 20 kg afgevallen is :

Waarom wilde je afvallen:
Antw: ik voelde mij niet meer happy in mijn vel. Als ik foto’s van mijzelf zag schaamde ik mij. Ik had al bij een lijn-club gezeten maar dat motiveerde mij niet genoeg.
Welk dieet heb je gedaan en waarom:
Antw: Slinc voedingssupplementen met het boekje wat je mag/moet eten.
Hoe beviel SLINC:
Antw: dit beviel mij, ook wat ik erbij mocht eten, was veel maar goed. Het is makkelijk vol te houden.
Welke beweging deed je erbij:
Antw: cabine 2x per week, gewichtjes voor de armen en met de motivatie van Syl is het mij gelukt. Ook ben ik meer gaan bewegen op mijn werk. Je krijgt complimenten en daardoor wordt je gemotiveerd om door te gaan.

Berichtje van Simone :

De stap om te gaan bewegen is al een hele stap en tevens een hele goede geweest. 3x in de week een half uur met de Better Belly om minstens 4 cm kwijt te raken, dat lukte en was meteen een goede motivatie om door te gaan. Na een tijdje op de crosstrainer wilde ik een stapje verder met Slinc in combinatie met de warmte cabine. Dit heeft zoveel gedaan met mijn gewicht en centimeters in korte tijd. Daar kwam een prachtig slank resultaat uit waar ik zelf best trots op ben. De motivatie van Syl is daarbij een belangrijke factor geweest.

Berichtje van Mariëlle :

Syl, je bent een topper en ik beveel je studio zeker aan bij vriendinnen.

Berichtje van Ingrid V :

Ik kwam bij jouw via mijn kapstertje. Zij was zó enthousiast over jouw en de warmte cabines, en ik ben gek op warmte dus dat kwam goed uit. Niemand van mijn vrienden wilde geloven dat ik het lang zou volhouden zoals vaker, van alles doen maar kort. Syl je bent een zeer motiverende vrouw, leuk en enthousiast. Je hebt een gezellige studio waar ieder zich zelf kan zijn. Ik ging niet voor het afvallen maar wel voor conditie op te bouwen en het lukte !! Had dit veel eerder moeten ontdekken. Ik ben om en word nog eens sportief.

Berichtje van Samantha :

En daar ga ik dan ; 2x in de week vanuit Alkmaar naar Heemskerk om te sporten bij Syl. Wat een uitvinding ! Sporten in een warmte cabine en Slinc voedingssupplementen. Scheelt al snel 6 kilo en 40 cm in 5 weken ! Oooh, mijn cabine is vrij gekomen dus ik kruip nu snel de warmte in. Oh ja, nog even dit ; Syl bedankt voor je positieve en motiverende houding zonder jouw was dit niet mogelijk geweest. Liefs Samantha

Berichtje van Anja :

De beste coach die ik in m’n 53 jaar gehad heb ! Afvallen valt me moeilijk maar hier krijg ik elke week weer de positieve prikkel om door te gaan. En hoewel jij zelf denkt dat je weleens wat harder zou moeten zijn, vinden we samen dat deze omgeving zich daar niet voor leent en ik zelfs betuig dat ik juist blijf komen omdat de sfeer zo relaxed is ! Syl, bij jou houdt ik het het langste vol, een groter compliment kan ik niet geven. Een kledingmaatje minder ( ben al van 52 naar 46 ) zou de kroon op “ons“ werk zijn.

Berichtje van Helga :

10 kilo lichter in 2 maanden met Slinc en de cabine ! Ik ben zooo blij met deze combinatie, ook omdat ik mijn voordeel heb aan de warmte door mijn artrose. Geen spierpijn en lekker ontspannen na het sporten en de infrarood sauna.

Berichtje van Linda :

Superleuke bellicon les ( op de trampoline ) Met een smile sporten, wie wil dat nou niet !

Berichtje van Els :

Het sporten in de warme cabine vind ik top ! Heeft bij mij veel effect. Met name centimeters. Het is kleinschalig en persoonlijk bij Syl.  Ze is trouwens altijd vrolijk en de sfeer is top. Kan dit iedereen aanraden. Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Ik blijf hier voorlopig 2x per week mee doorgaan een half uurtje per keer. ( vergelijkbaar met 1,5 uur sportschool en daar had ik nooit enig effect van ) Sinds kort doe ik nu ook met de Bellicon les mee, wat ik super vind !! Dan doe ik 1x de Bellicon en 1x de warmte cabine in de week.

Berichtje van Sandra :

Ik loop voor oedeem in mijn benen bij een huidspecialist maar die merkt zelfs verschil in mijn benen sinds ik met de Bellicon les mee doe. En dat na 3 á 4 lessen al ! Ze is er superblij mee en ik natuurlijk ook.