Ervaringen

Berichtje van Simone :

De stap om te gaan bewegen is al een hele stap en tevens een hele goede geweest. 3x in de week een half uur met de Better Belly om minstens 4 cm kwijt te raken, dat lukte en was meteen een goede motivatie om door te gaan. Na een tijdje op de crosstrainer wilde ik een stapje verder met Slinc in combinatie met de warmte cabine. Dit heeft zoveel gedaan met mijn gewicht en centimeters in korte tijd. Daar kwam een prachtig slank resultaat uit waar ik zelf best trots op ben. De motivatie van Syl is daarbij een belangrijke factor geweest.

Berichtje van Mariëlle :

Syl, je bent een topper en ik beveel je studio zeker aan bij vriendinnen.

Berichtje van Ingrid V :

Ik kwam bij jouw via mijn kapstertje. Zij was zó enthousiast over jouw en de warmte cabines, en ik ben gek op warmte dus dat kwam goed uit. Niemand van mijn vrienden wilde geloven dat ik het lang zou volhouden zoals vaker, van alles doen maar kort. Syl je bent een zeer motiverende vrouw, leuk en enthousiast. Je hebt een gezellige studio waar ieder zich zelf kan zijn. Ik ging niet voor het afvallen maar wel voor conditie op te bouwen en het lukte !! Had dit veel eerder moeten ontdekken. Ik ben om en word nog eens sportief.

Berichtje van Samantha :

En daar ga ik dan ; 2x in de week vanuit Alkmaar naar Heemskerk om te sporten bij Syl. Wat een uitvinding ! Sporten in een warmte cabine en Slinc voedingssupplementen. Scheelt al snel 6 kilo en 40 cm in 5 weken ! Oooh, mijn cabine is vrij gekomen dus ik kruip nu snel de warmte in. Oh ja, nog even dit ; Syl bedankt voor je positieve en motiverende houding zonder jouw was dit niet mogelijk geweest. Liefs Samantha

Berichtje van Anja :

De beste coach die ik in m’n 53 jaar gehad heb ! Afvallen valt me moeilijk maar hier krijg ik elke week weer de positieve prikkel om door te gaan. En hoewel jij zelf denkt dat je weleens wat harder zou moeten zijn, vinden we samen dat deze omgeving zich daar niet voor leent en ik zelfs betuig dat ik juist blijf komen omdat de sfeer zo relaxed is ! Syl, bij jou houdt ik het het langste vol, een groter compliment kan ik niet geven. Een kledingmaatje minder ( ben al van 52 naar 46 ) zou de kroon op “ons“ werk zijn.

Berichtje van Helga :

10 kilo lichter in 2 maanden met Slinc en de cabine ! Ik ben zooo blij met deze combinatie, ook omdat ik mijn voordeel heb aan de warmte door mijn artrose. Geen spierpijn en lekker ontspannen na het sporten en de infrarood sauna.

Berichtje van Linda :

Superleuke bellicon les ( op de trampoline ) Met een smile sporten, wie wil dat nou niet !

Berichtje van Els :

Het sporten in de warme cabine vind ik top ! Heeft bij mij veel effect. Met name centimeters. Het is kleinschalig en persoonlijk bij Syl.  Ze is trouwens altijd vrolijk en de sfeer is top. Kan dit iedereen aanraden. Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Ik blijf hier voorlopig 2x per week mee doorgaan een half uurtje per keer. ( vergelijkbaar met 1,5 uur sportschool en daar had ik nooit enig effect van ) Sinds kort doe ik nu ook met de Bellicon les mee, wat ik super vind !! Dan doe ik 1x de Bellicon en 1x de warmte cabine in de week.

Berichtje van Sandra :

Ik loop voor oedeem in mijn benen bij een huidspecialist maar die merkt zelfs verschil in mijn benen sinds ik met de Bellicon les mee doe. En dat na 3 á 4 lessen al ! Ze is er superblij mee en ik natuurlijk ook.