Slinc. - Verantwoord Afvallen

Slinc. helpt u in uw strijd tegen overgewicht, het maakt u bewust van een gezonde levensstijl en begeleidt u naar uw uiteindelijke doel: op gewicht blijven. Gezond afvallen, snel en verantwoord.

 Afslanken is slechts de weg die u bewandelt naar het einddoel: Balans

Met Slinc. stelt u aan de hand van een productlijst zelf samen wat u eet. Producten die u zelf in de winkel koopt, dus gewoon eten, geen maaltijdvervangers. U heeft zes eetmomenten per dag, dus om de 2 tot 2,5 uur mag u iets eten. De ochtend- en middagmaaltijd beperkt u tot crackers en mager beleg, tussendoor eet u fruit of yoghurt en het avondeten bestaat uit vlees of vis, onbeperkt groenten en rijst, pasta of aardappelen met een bakje yoghurt na.

Fase 1-2-3 programma  

Met het Fase 1-2-3 programma ligt de nadruk niet op afslanken, maar juist op ‘het gewicht behouden’. Slinc. is een proces, een totale aanpak van lichaam en geest en volgt u onder begeleiding in 3 Fases: Afslanken, Stabiliseren en Balans.

U wilt graag afvallen, maar wat u vooral wilt, is die kilo’s ook niet meer aankomen: het gevreesde jojo-effect. Om dat te bereiken, is er meer nodig dan alleen maar die overtollige kilo’s kwijt raken. Een verandering in uw eetgedrag, levensstijl en instelling is nodig om balans in uw gewicht en in uw leven te creëren.

Het Slinc. concept bestaat uit een voedingsprogramma, een aanvulling van voedingssupplementen, beweging en (mentale) begeleiding. Per fase zijn deze verschillend. Zo begint u bij Fase 1 op 1200 kcal en eindigt u in Fase 3 op 1800 tot 2000 kcal voor een vrouw en 2300 tot 2500 kcal als man.

Begeleiding

U ontvangt per fase een compleet startpakket waar u alle informatie in terugvindt over de werking van het programma, de eetmomenten over de dag, de voedingssupplementen, wat u wel en niet mag eten/drinken, de opbouw van de fasen, recepten en tips. 

U volgt het programma onder persoonlijke begeleiding van uw coach. Er is een wekelijkse weging waarbij uw gewicht, uw vetmassa en vetvrije massa (waaronder o.a. spiermassa) wordt gemeten. Uw coach bespreekt met u het resultaat van de weging en hoe uw programma verloopt.

My way of life  

Om dit intensieve traject te ondersteunen is er het persoonlijke programmaboek ‘My way of life’. Met opdrachten, tips en weetjes, een eetdagboek, voor- en na foto’s schrijft u uw eigen persoonlijke leerboek. 

Een werkboek dat u bijhoudt gedurende één jaar. Met wekelijkse opdrachten blijft u gefocust op uw doel: uw gewicht behouden. My way of life geeft u meer inzicht in de mentale verandering, in de huidige levensstijl en –instelling en hoe u dit kan veranderen om uw gewicht goed te behouden.